Gelegenheidsdrukwerk

Bij drukkerij Augustynen bieden we je een ruim assortiment aan gelegenheidskaarten aan. Perfect om je droomhuwelijk, de geboorte van je mini-me, dat speciale jubileum of ander leuk nieuws aan te kondigen, op jouw eigen unieke manier. Kom gerust onze catalogus ophalen, en bekijk wat we jou allemaal te bieden hebben. Toch niet gevonden wat je zocht? Je eigen creaties kunnen ook werkelijkheid worden. Spring binnen met je idee en wij maken het voor jou concreet.
Voor we alle exemplaren drukken, bezorgen we je eerst nog een proefdruk. Dat kan zowel digitaal als op papier. Daarna werken we het ontwerp volledig af naar jouw wensen en wordt het drukwerk kant-en-klaar afgeleverd.


Huwelijkskaarten

Voor al je uitnodigingen, save-the-date-kaarten, bedankkaartjes… heb je ruime keuze uit de stijlvolle en creatieve ontwerpen van Buromac en Belarto. Mag het voor jou nog wat persoonlijker en unieker zijn? Dan gaan wij uiteraard ook aan de slag met je eigen ontwerp.

Geboortekaarten

Kondig de geboorte van je kleine spruit aan met de hippe en unieke kaartjes van Buromac, Belarto of BB Collections. Kies bij je geboortekaartjes de passende doopsuikerdoosjes en –labels. Werk af met schattige of stoere stickertjes, verkrijgbaar in alle mogelijke designs en formaten. Last but not least, verstuur je kaart in een kleurrijke envelop. Alles is mogelijk! Supertrots op je eigen ontwerp? Ook dat kunnen we voor je uitwerken met alle toebehoren voor uw doopsuikerdrukwerk (om zelf te vullen).

Feestkaarten

Heb je een verjaardag, pensioen of jubileum te vieren, dan wil je dat natuurlijk op een stijlvolle manier aankondigen. Bij ons heb je ruime keuze uit de prachtige kaarten van Buromac en Belarto. Modern, klassiek, trendy… in deze collecties zit voor ieder wat wils!Multiloft

Het ontwerp is gekozen, maar je wil graag nog dat tikkeltje meer. Multiloft kan dan een optie zijn. Dit is een bijzonder papier in laagjes waarvan je zelf de samenstelling bepaalt. De tussenlaag kan een kleurtje zijn dat al dan niet terugkomt op de kaart zelf. Je kan kiezen voor één of meerdere papierlagen, waardoor men uiteindelijk een dik karton krijgt. Resultaat? Een unieke feestkaart met een luxueuze afwerking!

Contacteer ons